Els llibres

|


CENTRE QUIM SOLER, documentació i activitats sobre literatura i vi (CQS)
Quim Soler
Retrat de Quim Soler
Centre Quim Soler, la literatura i el vi, és una associació cultural que té un doble objectiu: d’una banda, el centre recull el fons de l’escriptor Quim Soler i vol fomentar l’estudi i la difusió de la seua obra. De l’altra, vol ser un espai que vinculi la literatura i el vi, dos realitats, dos passions, que al llarg de la història de la humanitat han tingut molts vincles. Des dels versos d'OMAR KEYAM fins a La llegenda del sant bevedor de J.ROTH. Passant per les cançons de taverna o les "chansons à boire" fins a Les vinyes verdes de J. DE SEGARRA. Des de "El rey de Thule", del Faust de GOETHE, fins als detectius amants del vi d'IZZO, VÁZQUEZ MONTALBAN o CAMILLERI. Les obres i els estudis sobre aquesta relació estreta, excelsa i fatal alhora són a la base d'aquest fons. I, en general la literatura de creació, la literatura popular, el llenguatge relacionat amb el vi i la seua cultura.

El Centre impulsa i organitza activitats que relacionen el vi i la literatura. Activitats com ara presentacions mixtes de llibres i tast de vins, recitals poètics i musicals, tertúlies Viteràries... Exposicions i encontres, vistes programades als cellers de la comarca, etc.

Podeu consultar el web del Centre www.centrequimsoler.cat i si voleu rebre informació específica, podeu enviar-nos un missatge a centrequimsoler@literaturaivi.cat

 
 
info@perxe.com | Telf: 670 54 44 20
Carrer de la Font s/n, 43736 el Molar (Priorat)